2021-09-19 10:13:49• hírek • Szatmár.ro

Négyből semmi – Szilágysomlyótól is kikapott a Szatmárnémeti VSK

Folytatja siralmas szereplését a Liga 3-ban a Szatmárnémeti VSK: szombaton a negyedik fordulóban hazai pályán szenvedett 3–0-s vereséget a Szilágysomlyói Sportultól a csapat.

Ritli Zoltán legényei szombat délután első bajnoki pontjaik megszerzésének reményében futottak ki a pályára, de ez a találkozó sem úgy alakult, ahogy azt remélték.

A fantáziátlan első negyedórát követően, már a 17. percben emberhátrányba került a csapat, Călin Vădan szabálytalansága ért pirosat. Néhány perccel később pedig az Sportul jutott gólelőnyhöz miután egy beadást követően fejjel szerezték meg a vezetést, Cătălin Vaida révén.

Már az első félidőben is duplázhattak volna a vendégek, de második góljukat végül csak az 51. percben hozták össze, ekkor egy szöglet után talált be újra a Sportul.

A mérkőzés előrehaladtával érkeztek a cserék is, de ők sem tudtak minőségi javulást hozni a hazaiak játékába, bár helyzetekig sikerült eljutni, de gól ezekből sem lett, sőt, a félidő hajrájában újra a szilágysomlyóiak tudtak gólt lőni, ezzel beállítva a 3–0-s végeredményt.

Mindezek fényében Ritli Zoltán csapata négy forduló után nyeretlen és 0 ponttal a tabella utolsó helyén várhatja a jövő heti dési idegenbeli találkozót. A Dacian Nastai által vezényelt Sportul viszont győzelmét követően már 8 pontos, így a tabella 4. helyére kúszott előre.

​Szatmárnémeti VSK – Szilágysomlyói Sportul 0–3 (0–1)
Gólszerzők: C. Vaida 33., M. Leitan 51., M. Gueye 90+3.
Kiállítva: C. Vădan 17. (VSK)

Szatmárnémeti VSK: Alex Cadar – Raul Ritli, Nyéki Márk, Călin Vădan, Flaviu Ionescu, Raul Ziman (Luca Tincău 46.), Svarczkopf István (Ciprian Brata 46.), Filip Sztajics (Angelo Șimon 63.), Barth Kevin, Zsiga Ervin, Gabriel Cădar (Bogdan Nyilvan 63.).
Vezetőedző: Ritli Zoltán.

Szilágysomlyói Sportul: Paul Cosma – Pedro Paul, Alex Negrea, Marius Leitan, Ismael Guiti, Ionuț Pașcu (Luigi Pop 88.), George Pop, Răzvan Pop (Valentino Tafa 90.), George Contraș (Alexandru Petruș 79.), Cătălin Vaida (Lázár Zoltán 88.), Mansour Gueye.
Vezetőedző: Dacian Nastai.

Kolozsvári CFR 1907 II – Dési Someşul 1–2 (0–1)
Nagybányai Minaur – Zilahi SCM 3–2 (0–1)
Félixfürdői Lotus – Nagysomkúti Progresul 4–1 (1–0)
Nagyváradi AC 1910 – Luceafărul Nagyvárad 4–1 (3–0)





















Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: